Agoria: Be the change Shaping the future of work

ENGAGEMENT

Employer preparing the future of work

Employer
preparing the future of work

VINCOTTE INTERNATIONAL

Biedt voor alle medewerkers een talentscan aan die nog niet gekende sterktes aan het licht kan brengen en zo de basis kan vormen voor duurzame inzetbaarheid.

2019 - 2022

Laat minstens 10% van de medewerkers toe een 2de skillset op te bouwen door hen minstens 10% van de tijd te laten spenderen aan een andere rol of aan competentie-ontwikkeling voor een ander profiel binnen het bedrijf.

Jaarlijks

Brengt verplaatsingen en verplaatsingstijd van medewerkers naar klanten, naar leveranciers, binnen de onderneming,… in kaart en reduceert deze verplaatsingen tegen 2022 met minstens 20%.

2019 - 2022

Investeert minstens 1/5de van haar research & development-middelen in technologische oplossingen die ‘remote services’ mogelijk maken in de sectoren gezondheidszorg, onderwijs en diensten aan bedrijven.

Jaarlijks

Een extra engagement van Vinçotte is dat we tegen eind 2021 al onze inspecties en audits doen op basis van digitale checklists die desgevallend digitaal gekoppeld zijn met meetinstrumenten. 1000 inspecteurs worden hiertoe opgeleid

Jaarlijks
Agoria maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?