Agoria: Be the change Shaping the future of work

ENGAGEMENT

Employer preparing the future of work

Employer
preparing the future of work

METALLO BELGIUM

Ontvangt voor een bedrijfsbezoek en technologische update minstens: 15 leerkrachten, 1 klas uit het basisonderwijs, 1 klas uit het secundair onderwijs, 1 klas uit het hoger onderwijs.

Jaarlijks

Reserveert per 30 medewerkers: 1 werkplek voor een student secundair of hoger onderwijs via een stage of via duaal leren OF een impactvol project waaraan teams van minimum 4 studenten uit verschillende studierichtingen kunnen samenwerken EN 1 werkplek voor een niet-werkende cursist uit andere opleidingstrajecten (HBO5, Molengeek, BeCode e.a.) via een project, een stage of duaal leren.

Jaarlijks

richt zich ook op het duurzame karakter wat betreft het menselijke aspect, m.n. door een learning & development programma voor zijn medewerkers waarbij er oog is voor zelfontplooiing & zelfinzicht (Insights Discovery profiel), de samenwerking met anderen, leiderschapsontwikkeling (team effectiveness workshops en training verbindend communiceren), en het werken aan 'accountability'. We zijn er nl. van overtuigd dat elke medewerker een aandeel heeft in zijn ontwikkeling naar de toekomst en als organisatie is het onze taak om te zorgen voor sensibilisering en het faciliteren van deze ontwikkeling. We willen zo d.m.v. diverse acties onze collega's kansen aanbieden om op een authentieke en autonome wijze samen te evolueren en hun inzetbaarheid & welzijn binnen de onderneming op lange termijn te verzekeren.KPIs: We streven ernaar om de Insights Discovery profielen van alle medewerkers te kennen tegen eind 2021, zodat onze medewerkers handvatten aangereikt krijgen om zichzelf te ontplooien en de nodige basis hebben voor een goede samenwerking. Het leiderschapstraject met workshops team effectiveness en opleidingen verbindend communiceren heeft als doel een bereik van 75% van onze populatie tegen 2021. Implementatie van het Metallo "Accountability Programma" in 2020

Jaarlijks
Agoria maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?