Agoria: Be the change Shaping the future of work

ENGAGEMENT

Employer preparing the future of work

Employer
preparing the future of work

LGM BELGIUM

Publiceert in een bedrijfspublicatie, op basis van de Digital Skills Indicator (DSI) van Agoria, de lijst met competenties die voor de bedrijfsstrategie aan belang zullen winnen en maakt de transitiegraad van haar profielen bekend.

Jaarlijks

Stelt, voor de voor haar 10 belangrijkste competenties uit de Digital Skills Indicator, een open opleidingscatalogus ter beschikking van haar medewerkers waaruit die gemiddeld 3 opleidingsdagen kunnen selecteren.

Jaarlijks

Realiseert en publiceert 3 e-learnings met technologie of een technische vaardigheid als onderwerp op een open kennisdelingsplatform.

2019-2020

Biedt voor alle medewerkers een talentscan aan die nog niet gekende sterktes aan het licht kan brengen en zo de basis kan vormen voor duurzame inzetbaarheid.

2019 - 2022

Mijn engagement zal erop gericht zijn om werkgroepen op te richten en de opvolging van de uit te voeren acties te verzekeren om de implementatie en/of toepassing van duurzame processen mogelijk te maken; dit door mijn medewerkers zoveel mogelijk mogelijkheden te bieden om zich over deze onderwerpen uit te drukken; deze samenwerking zal ons in staat stellen om samen verder te evolueren en hun inzetbaarheid en hun welzijn binnen het bedrijf op lange termijn te verzekeren.

Jaarlijks
Agoria maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?