Agoria: Be the change Shaping the future of work

ENGAGEMENT

Employer preparing the future of work

Employer
preparing the future of work

KLARRIO

Ontvangt voor een bedrijfsbezoek en technologische update minstens: 15 leerkrachten, 1 klas uit het basisonderwijs, 1 klas uit het secundair onderwijs, 1 klas uit het hoger onderwijs.

Jaarlijks

Laat minstens 10% van de medewerkers toe een 2de skillset op te bouwen door hen minstens 10% van de tijd te laten spenderen aan een andere rol of aan competentie-ontwikkeling voor een ander profiel binnen het bedrijf.

Jaarlijks

Reserveert per 30 medewerkers: 1 werkplek voor een student secundair of hoger onderwijs via een stage of via duaal leren OF een impactvol project waaraan teams van minimum 4 studenten uit verschillende studierichtingen kunnen samenwerken EN 1 werkplek voor een niet-werkende cursist uit andere opleidingstrajecten (HBO5, Molengeek, BeCode e.a.) via een project, een stage of duaal leren.

Jaarlijks

Mijn persoonlijk engagement richt zich naar het opnemen van initiatieven om jongeren van diverse achtergronden een introductie te bieden in de wereld van digitale technologieen, software ontwikkeling, en andere gerelateerde onderwerpen die hun straks sterker maken kunnen in de IT job market. Een van deze initiatieven is het initiatief 'Sesam-open-IT' dat we samen met hujo.be uitbouwen. https://www.hujo.be/sesam-open-it-engels/

Jaarlijks
Agoria maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?