Agoria: Be the change Shaping the future of work

ENGAGEMENT

Employer preparing the future of work

Employer
preparing the future of work

DVC

Stelt, voor de voor haar 10 belangrijkste competenties uit de Digital Skills Indicator, een open opleidingscatalogus ter beschikking van haar medewerkers waaruit die gemiddeld 3 opleidingsdagen kunnen selecteren.

Jaarlijks

Ontvangt voor een bedrijfsbezoek en technologische update minstens: 15 leerkrachten, 1 klas uit het basisonderwijs, 1 klas uit het secundair onderwijs, 1 klas uit het hoger onderwijs.

Jaarlijks

Brengt verplaatsingen en verplaatsingstijd van medewerkers naar klanten, naar leveranciers, binnen de onderneming,… in kaart en reduceert deze verplaatsingen tegen 2022 met minstens 20%.

2019 - 2022

Investeert minstens 1/5de van haar research & development-middelen in technologische oplossingen die ‘remote services’ mogelijk maken in de sectoren gezondheidszorg, onderwijs en diensten aan bedrijven.

Jaarlijks

En essayant d'atteindre les engagements de Dvc , tout en travaillant en esprit d'équipe, augmenter la satisfaction personnelle de chaque membre de Dvc

Jaarlijks
Agoria maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?