Agoria: Be the change Shaping the future of work

ENGAGEMENT

Employer preparing the future of work

Employer
preparing the future of work

Ausy Group Belgium

Publiceert in een bedrijfspublicatie, op basis van de Digital Skills Indicator (DSI) van Agoria, de lijst met competenties die voor de bedrijfsstrategie aan belang zullen winnen en maakt de transitiegraad van haar profielen bekend.

Jaarlijks

Ontvangt voor een bedrijfsbezoek en technologische update minstens: 15 leerkrachten, 1 klas uit het basisonderwijs, 1 klas uit het secundair onderwijs, 1 klas uit het hoger onderwijs.

Jaarlijks

Reserveert per 30 medewerkers: 1 werkplek voor een student secundair of hoger onderwijs via een stage of via duaal leren OF een impactvol project waaraan teams van minimum 4 studenten uit verschillende studierichtingen kunnen samenwerken EN 1 werkplek voor een niet-werkende cursist uit andere opleidingstrajecten (HBO5, Molengeek, BeCode e.a.) via een project, een stage of duaal leren.

Jaarlijks

We kiezen er als bedrijf bewust voor om 'digitaal' op te nemen in ons DNA en daarom lanceerden we recent binnen AUSY Group Belgium onze eigen 'Digital Savviness Academy'. We willen hiermee tegemoet komen aan de huidige verwachtingen van de markt omtrent digitalisering door ervoor te zorgen dat onze eigen medewerkers over alle expertisedomeinen heen mee zijn met de laatste digitale trends en ontwikkelingen. We zijn ervan overtuigd dat we zo nog beter kunnen anticiperen op de challenges van onze klanten en zo ook een nog betere ondersteuning kunnen garanderen.

Jaarlijks
Agoria maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?