Agoria: Be the change Shaping the future of work

ENGAGEMENT

Employer preparing the future of work

Employer
preparing the future of work

ANGLO BELGIAN CORPORATION

Publiceert in een bedrijfspublicatie, op basis van de Digital Skills Indicator (DSI) van Agoria, de lijst met competenties die voor de bedrijfsstrategie aan belang zullen winnen en maakt de transitiegraad van haar profielen bekend.

Jaarlijks

Realiseert en publiceert 3 e-learnings met technologie of een technische vaardigheid als onderwerp op een open kennisdelingsplatform.

2019-2020

Reserveert per 30 medewerkers: 1 werkplek voor een student secundair of hoger onderwijs via een stage of via duaal leren OF een impactvol project waaraan teams van minimum 4 studenten uit verschillende studierichtingen kunnen samenwerken EN 1 werkplek voor een niet-werkende cursist uit andere opleidingstrajecten (HBO5, Molengeek, BeCode e.a.) via een project, een stage of duaal leren.

Jaarlijks

Aan de hand van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid vormgegeven in een talentmanagementsysteem, competenties en vaardigheden continue in te zetten en ontwikkelen om zo medewerkers te motiveren en de creaieve power en wendbaarheid van ABC te bewaren.

Jaarlijks
Agoria maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?